НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новодонецька об’єднана територіальна громада підтримує проєкт «Безпечний будинок»

Дата: 12.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 279

Перший «безпечний будинок» з’явився на днях в Новодонецькій ОТГ по вулиці Соборна, 3. Громада та поліція продовжують взаємодію у здійсненні безпекового середовища.

 

Нагадаємо,  поліцейський проєкт стартував у листопаді 2017 року. Програма безпеки входить до єдиної стратегії розвитку системи МВС та об’єднує зусилля правоохоронців, місцевої влади, комітетів самоорганізації населення та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків задля безпеки громадян.

Відтепер будинок № 3 по вулиці Соборній в смт Новодонецьке обладнано камерами відеоспостереження. Наразі в селищі Степанівка Новодонецької ОТГ з’явилася «безпечна вулиця», а в Олександрівській отг три «безпечних будинка», один «безпечний парк».

Коли стане більше учасників проекту, пошириться і система  безпеки в населених пунктах. Адже спочатку це "безпечний будинок", потім "безпечний двір, вулиця", а надалі і "безпечне місто, село, громада".

Начальник відділення поліції № 1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області Андрій Друмов вручив інформаційну табличку «Безпечний будинок» голові громади Дмитру Бражнікову.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь