НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські обговорення

Дата: 10.11.2022 14:33
Кількість переглядів: 425

Відповідно до ст. 5, ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» Новодонецька селищна рада Донецької області (далі - Новодонецька селищна рада)   повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі - Звіт)  “Програма економічного та соціального розвитку Новодонецької селищної територіальної громади на 2023 рік”  (далі - ДДП).

            Програма економічного і соціального розвитку Новодонецької селищної територіальної громади на 2023 рік є документом державного планування місцевого рівня, яким визначаються пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку, підвищення стандартів життя населення шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення якості та загальної доступності публічних послуг, підтримки ініціатив малого бізнесу.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Новодонецька селищна рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 15.11.2022р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 15.11.2022р по 14.12.2022р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Новодонецька селищна рада.

Орган, до якого подаються зауваження - Донецька обл., смт Новодонецьке, вул. Благовісна, буд. 3, тел. +38 (066) 405 11 15, ndonetsk@ukr.net.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 15.11.2022р по 14.12.2022р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОДА - https://ecology.donoda.gov.ua/ та Новодонецька селищна рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Програма економічного та соціального розвитку Новодонецької селищної територіальної громади на 2023 рік  та Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступні за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1ZDtZ3TG07VSRea9ew1V7Pu1D8mpSYGT1?usp=sharing


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь