НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги власників пасік!

Дата: 25.04.2023 15:54
Кількість переглядів: 121

Незважаючи на збройну агресію та активні бойові дії на території Донецької області, Головним управлінням Держпродспоживслужби та підвідомчими державними лікарнями ветеринарної медицини проводиться постійна робота серед пасічників області з метою запобігання отруєнням та профілактики захворювань бджіл.

З початку року проведено 8 нарад із залученням 63 бджолярів, проведена 71 бесіда-оповіщення у телефонному режимі з власниками пасік. На нарадах та у бесідах обговорювались питання проведення в умовах воєнного стану реєстрації пасік, оформлення паспортів пасік, проведення планових профілактично-діагностичних заходів, видачі ветеринарних документів на переміщення. Загалом під час проведення заходів було встановлено, що на підконтрольній території спостерігається значне зменшення кількості пасік, що пов’язано з бойовими діями та евакуацією в інші, більш безпечні регіони України.

З початку року лікарями державних лікарень ветеринарної медицини, на виконання Плану протиепізоотичних заходів, було оглянуто 68 пасік, відібрано та направлено до лабораторії 190 проб патологічного матеріалу від 1807 бджолосімей для дослідження на варроатоз, нозематоз, акарапідоз, американський та європейський гнильці.

Часи прийому бджолярів та контакти ветеринарних лікарів, до яких можна звернутись за безкоштовною консультацією, оформленням супровідних документів для діагностичних досліджень, вирішити питання реєстрації пасік, вказані у таблиці.

ВСІ ДІАГНОСТИЧНІ ТА ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗАХОДИ, НАДАННЯ ЛІКУВАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ ПРОВОДИТИМУТЬСЯ ДЕРЖАВНИМИ УСТАНОВАМИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВИКЛЮЧНО ТА ПЕРШОЧЕРГОВО ЗА УМОВИ:

ДОТРИМАННЯ  БЕЗПЕКОВОЇ СКЛАДОВОЇ В ЦІЛЯХ ВИКЛЮЧЕННЯ ЗАГРОЗ ЖИТТЮ І ЗДОРОВ’Ю

ПЕРСОНАЛУ ТА БДЖОЛЯРІВ!!!

 

ГРАФІКИ

роботи державних установ ветеринарної медицини та їх структурних підрозділів у підконтрольних населених пунктах Донецькій області. *

 

Назва структурного підрозділу державної лікарні ветеринарної медицини

Закріплення за територією (зоною) обслуговування

Місцезнаходження лікаря ветеринарної медицини та графік роботи

Телефони лікарів ветеринарної медицини

Олександрівська дільнична лікарня ветеринарної медицини

Олександрівська СТГ,

Новодонецька СТГ.

Краматорський район,

с. Шостаківка,

вул. Космонавтів, 60

час роботи з населенням:

з 9.00-13.00

+380676011427

+30503661536

+380991507049

 

*- у зв’язку з тим, що всі державні установи ветеринарної медицини в області у період воєнного стану тимчасово та вимушено працюють в дистанційному режимі, та якщо послугу не можливо надати/отримати дистанційно, для отримання послуг в очному режимі (оф-лайн) обовязково попередньо необхідно повідомити і домовитись про Ваш візит телефоном або іншими зручними і доступними для Вас способами та засобами зв’язку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь