НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми працюємо над створенням коаліції винищувачів – Президент України

Дата: 14.05.2023 22:03
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що його закордонні візити, серед іншого, присвячені створенню коаліції країн-партнерів, у межах якої нашій державі будуть надані винищувачі західного зразка. Про це він заявив під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом у Берліні.   

«Ми зараз працюємо над створенням коаліції винищувачів, і частково мої візити у столиці Європи спрямовані саме на це. Я думаю, що в нас буде успіх», – сказав Президент, відповідаючи на запитання журналістів.

Фото без опису

Глава держави зазначив, що продовжить обговорювати це питання з Олафом Шольцом і звертатиметься, зокрема, до німецької сторони, щоб вона підтримала Україну.

«Сьогодні в українському небі – перевага Росії. Але наше завдання – бути потужними в цьому просторі», – заявив Володимир Зеленський.

Зі свого боку Олаф Шольц зазначив, що німецька підтримка спрямована на посилення спроможностей України захищати свої території, щоб змусити Росію відступити й покинути українську землю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь