НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виявлення сімей, які мають ризик потрапляння в складні життєві обставини

Дата: 30.05.2023 19:29
Кількість переглядів: 73

 Фото без опису

 На жаль, не кожній дитині у нашій громаді пощастило народитися у благополучній сім’ї, де їм надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання. Тому комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Новодонецької селищної ради проводиться робота з сім’ями, які мають ризик потрапляння в складні життєві обставини та перевіряються з метою виявлення проблем та допомоги в їх вирішенні.

Контроль за родинами та станом дітей, які в них виховуються є одним з пріоритетних напрямів роботи фахівця із соціальної роботи громади.

   Так, керівником комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новодонецької селищної ради та фахівцем із соціальної роботи були відвідані п'ять родин на території смт Новодонецьке. Під час відвідування були перевірені умови проживання родин, зібрана інформація щодо поводження батьків з дітьми, їх побуту, спільного проживання. Складено акти оцінки потреб сім'ї, за результатами висновку акта оцінки потреб сім'ї три родини взято на облік, як такі що опинились в складних життєвих обставинах. Одну родину взято під соціальний супровід.

   До подолання складних життєвих обставин родини будуть забезпечені необхідною соціальною допомогою, коригуванням та контролем за виконанням батьківських обов’язків.

   Якщо ви бачите випадки, коли діти страждають від дій своїх батьків, або не отримують належного догляду - не чекайте, доки станеться лихо! Своєчасно повідомляйте про такі факти до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новодонецької селищної ради, смт Новодонецьке, вул. Благовісна, 3 (3-й поверх) або за т. 066-405-11-15. Ваш дзвінок/повідомлення залишиться анонімним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь