НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бути готовими відновити українську владу на території Донеччини, яку росія загарбала з 2014 року, напрацювати план конкретних дій з деокупації населених пунктів й допомоги населенню.

Дата: 14.06.2023 23:06
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Під головуванням Павла Кириленка -

голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації, голови координаційної ради відбулось засідання координаційної ради з питань стабілізації ситуації на деокупованих територіях Донецької області та їх реінтеграції. Участь у засіданні взяв очільник Краматорського району Андрій Панков.

«Бути готовими відновити українську владу на території Донеччини, яку росія загарбала з 2014 року, напрацювати план конкретних дій з деокупації населених пунктів й допомоги населенню.

Розуміємо масштаб роботи і її важливість, а тому підходимо до неї з максимальною відповідальністю. Роботу розподілили за десятьма основними напрямками, по кожному з яких створена робоча група. До складу кожної з груп увійшли фахівці-практики: керівники структурних підрозділів обласної адміністрації, правоохоронці, керівники відповідних структур і відомств.», зазначив Павло Кириленко.

На зображенні може бути: 6 людей та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь