НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наше військо сьогодні стає ще міцнішим, іще сильнішою стає наша держава Україна

Дата: 16.06.2023 18:54
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Наше військо сьогодні стає ще міцнішим, іще сильнішою стає наша держава Україна – Президент звернувся до випускників Національного університету оборони

Президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистостях з нагоди випуску слухачів Національного університету оборони України. Цьогоріч цей вищий військовий навчальний заклад підготував 317 випускників стратегічного, оперативного й тактичного рівнів підготовки.

Звертаючись до офіцерів-випускників, Глава держави наголосив, що сьогодні українське військо стає ще міцнішим, а з ним ще сильнішою стає наша держава Україна.

«Ви – особливе покоління українського офіцерства, ви – основа для подальшої розбудови Збройних Сил України. Разом зі своїми бойовими побратимами ви творите нашу новітню історію з новими перемогами та новими героями. Від імені Української держави дякую вам за службу Україні!» – сказав Володимир Зеленський.

Після завершення виступу Президента вручив дипломи з відзнакою та нагрудні знаки за відмінне закінчення вищого військового навчального закладу 15 офіцерам – випускникам стратегічного та оперативного рівнів підготовки (5 осіб отримали нагрудні знаки, 10 – дипломи з відзнакою).

В урочистостях з нагоди випуску слухачів Національного університету оборони України також взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, Головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Глава держави також оглянув виставковий проект «Сталеві полотна» в Національному університеті оборони України.

Детально: https://bit.ly/440GI1V


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь