НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще 10 дронів для наших військових на Донеччині передали сьогодні волонтери під час 15-ї місії на схід в рамках проєкту 1000 дронів для України.

Дата: 25.06.2023 20:05
Кількість переглядів: 76

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ще 10 дронів для наших військових на Донеччині передали сьогодні волонтери під час 15-ї місії на схід в рамках проєкту 1000 дронів для України.

Вже традиційно разом із дронами учасники проєкту привезли до нас в область і іншу гуманітарну допомогу для військових та цивільних.

ЛОК - Львівський Оборонний Кластер передав дрон і бронебус для військовиків і 100 бронежилетів для працівників Води Донбасу, які виконують ремонтні роботи, незважаючи на постійні обстріли.

Від ГО «Можу» наші захисники отримали дрон і автомобіль швидкої допомоги, укомплектований дефібрилятором, а також – ліки, воду, продукти та таблетки для знезараження води.

Благодійний фонд "Небо України" передав на потреби мирних мешканців вільної частини Волноваського району 18 тонн продуктів, 20 тонн води, 25 генераторів, підгузки для дітей і дорослих та іншу гуманітарну допомогу.

Фонд Форпост UA привіз 5 автівок і дрон для військових, фонд Help the Brave – 2 дрони і 1 авто, а Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ) – 2 броньовані евакуаційні автомобілі.

Крім того, бійці отримають турнікети, ліки, продуктові набори та печиво.

Щиро вдячний всій великій коаліції волонтерів, які постійно забезпечують наших захисників всім необхідним для ефективної боротьби з окупантами. Дякую своєму колезі Максим Козицький, Ганні Крисюк, Олександру Мейєрсу, Аліні Скомороховій, Івану Яжинському, Дмитро Шульмейстер, Геннадію Васьківу, Андрію Годованцю, Володимиру Щербакову, Данилу Касілову, колективам організацій ЛОК - Львівський Оборонний Кластер, МШДУ, «Можу», «Небо України», «Форпост UA», LUkraine та всім волонтерам, які долучаються до такої необхідної роботи.

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь