НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Необхідні заходи щодо підтримки аграріїв різних галузей .

Дата: 10.07.2023 21:35
Кількість переглядів: 110

На зображенні може бути: листова капуста та текст «ORGANIC»

У теперішніх реаліях держава наперед вживає необхідних заходів щодо підтримки аграріїв різних галузей всім необхідним для забезпечення продовольчої безпеки, інформують у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.

Так, за даними Мінагрополітики Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) і проект «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» (COA) запрошують сертифікованих органічних операторів розташованих у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях України подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів.

Зазначається, що загальна кількість генераторів - 25. Програму фінансує Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL). Заявки подаються у письмовій формі до 10 липня 2023 року.

До кожної заявки додається копія дійсного сертифікату, виданого органом сертифікації, яку потрібно надіслати електронною поштою на адресу проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» – coa-ukraine@afci.de.

Детальна інформація, критерії відповідності для отримання генераторів, перелік винятків та форма заявки розміщені за посиланням: https://forms.gle/ZGRVZaM81VtumGZS9.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь