НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території Новодонецької громади, в рамках експлуатаційного утримання, здійснюється ремонт дорожнього одягу та покриття автодоріг загального користування місцевого значення.

Дата: 25.07.2023 23:32
Кількість переглядів: 99

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На території Новодонецької громади, в рамках експлуатаційного утримання, здійснюється ремонт дорожнього одягу та покриття автодоріг загального користування місцевого значення.

Завдяки рішенню голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Кириленка Павла Олександровича, за клопотанням керівництва Новодонецької селищної військової адміністрації, триває ремонт доріг обласного значення, що фінансується за рахунок коштів Державного дорожнього фонду. Вже завершено роботи на шляху

Золоті Пруди – Новодонецьке, ліквідовано 5 544 м2 ямковості.

25 липня, за участю директора департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Артема Литвинова та начальника Новодонецької військової адміністрації Юрія Люльки, проведено виїзну робочу нараду на дорогах за маршрутом Степанівка – Михайлівка. Проведено зустрічі з мешканцями прилеглих сіл. Уточнено плани проведення робіт.

В умовах сьогодення дуже важливо мати підтримку з боку обласної влади та використовувати комплексний підхід у покращенні всіх процесів життєдіяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь