НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Верховною Радою України унормовано використання доменних імен у спеціальному публічному домені .gov.ua

Дата: 23.08.2023 07:33
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

28 липня 2023 року Верховною Радою України прийнято Закон України № 3284-IX «Про використання доменних імен у спеціальному публічному домені .gov.ua».

Вказаний Закон визначає правові та організаційні засади використання доменних імен у спеціальному публічному домені .gov.ua органами державної влади, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами, організаціями державної форми власності.

Нормами вказаного Закону визначено таке поняття, як «реєстрант» - орган державної влади, орган місцевого самоврядування та підприємство, установа, організація державної форми власності, на ім’я якого (якої) або в інтересах якого (якої) реєструється доменне ім’я у домені .gov.ua.

Реєстрантам забороняється використовувати офіційні веб-сайти та інші веб-ресурси на зареєстрованому доменному імені у домені .gov.ua в цілях, не пов’язаних з їхньою діяльністю відповідно до законів, інших нормативно-правових актів.

Особи, винні у порушенні законодавства у сфері використання доменних імен у спеціальному публічному домені .gov.ua, несуть відповідальність згідно із законом.

Закон набирає чинності з 01.01.2024 року

З текстом постанови можна ознайомитись за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3284-20#top


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь