НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодня війна забирає від нас найкращих синів та дочок.

Дата: 23.08.2023 12:25
Кількість переглядів: 147

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУкраїна продовжує хоробро боронити свої землі від ворожого російського загарбника. Однак у протистоянні з окупантом ми втрачаємо найкращих синів українського народу.

З нагоди 32-ї річниці Незалежності України, начальник Новодонецької військової адміністрації Юрій Люлька спільно зі старостами громади та заступником Миколою Дзюбою відвідали родини загиблих і зниклих безвісти Героїв та вручили символічні подарунки,а на рахунок кожної родини прийде грошова допомога від громади.

" Наші воїни назавжди залишаться Героями у наших серцях. Немає жодного еквіваленту, яким ми можемо оцінити вклад, зроблений вашими рідними у нашу перемогу.

Ми ніколи не забудемо родини, які втратили синів, татів та чоловіків. Тож своєю увагою та підтримкою ми хочемо висловити співчуття та допомогти таким родинам і вкотре сказати, що ви не самі",- наголосив Юрій Люлька.

Відвідування родин триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь