НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З урахуванням ситуації воєнного стану в Донецькій області спостерігається неконтрольоване збільшення популяції рудої лисиці.

Дата: 12.09.2023 11:29
Кількість переглядів: 212

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

❗ З метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики сказу, Держпродспоживслужбою розроблено матеріали для інформаційної кампанії «Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу», які доступні для ознайомлення за посиланням:

▶️ https://bit.ly/3P3B9M0.

Одним із головним інструментом боротьби із сказом є здійснення щеплення домашніх тварин, для цього необхідно лише звернутися до лікарень ветеринарної медицини Держпродспоживслужби.

Вакцина проти сказу є безкоштовною!

✅ Перелік лікарень ветеринарної медицини Донецької області, до компетенції яких належить оформлення та видача ветеринарних свідоцтв форма №1, з метою некомерційного переміщення домашніх тварин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь