НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання завершення діловодного року, складання номенклатури справ та формування справ обговорили 21 вересня на семінарі із представниками військових адміністрацій населених пунктів, військово-цивільних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад

Дата: 22.09.2023 09:09
Кількість переглядів: 93

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Питання завершення діловодного року, складання номенклатури справ та формування справ обговорили 21 вересня на семінарі із представниками військових адміністрацій населених пунктів, військово-цивільних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад в рамках традиційних заходів на виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 16 червня 2023 року № 21 щодо організації інформування військових адміністрацій населених пунктів з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану.

Під час проведення заходу висвітлювались основні положення Закону України «Про критичну інфраструктуру», питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, державно-церковні відносини, законодавчі зміни у галузі кібербезпеки та вступ до основ кібергігієни.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з Державним архівом Донецької області, юридичним управлінням, управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання, управлінням культури і туризму, управлінням з питань інформатизації та цифровізації, відділом інформаційно - комп’ютерного забезпечення облдержадміністрації. Всього у заході прийняли участь понад 100 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

За інформацією управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь