НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 простих кроків до роботи з програмним РРО

Дата: 28.09.2023 11:13
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Олександрівська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області нагадує, що умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є реєстрація РРО та/або ПРРО в контролюючому органі. Так, минулого тижня в Центрі обслуговування платників Олександрівської ДПІ проведено тренінг-навчання на тему: «5 простих кроків до роботи з програмними РРО».

У ході заходу присутніх на тренінгу платників ознайомили з основними кроками, які необхідно виконати підприємцю для реєстрації програмного РРО:

Крок 1. Отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (КНДЕП ІДД ДПС України видає безкоштовно).

Крок 2. Завантажити та встановити з веб-порталу ДПС України програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій, який є в наявності. ПРРО від ДПС можна інсталювати на різні операційні системи:Windows, Android,iOS або працювати через web-версію. Посилання для завантаження: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro.

Крок3.Підготуйте та подайте Повідомлення про обєкти оподаткування або обєкти, повязані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (форма № 20-ОПП, код форми J/F1312002) через електронний кабінет, якщо Ви ще не повідомили орган ДПС про господарську одиницю.

Крок 4. Підготуйте та подайте Заяву про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій (форма № 1-ПРРО, код форми J/F1316605)

Крок 5. Підготуйте та подайте Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) (форма 5-ПРРО, код форми J/F1391802).

Авторизуйтесь за допомогою КЕП.

Детально ознайомитись з процедурою реєстрації ПРРО можна за посиланням: https://tax.gov.ua/.../programn.../kerivnitstvo-koristuvacha


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь