НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нараду щодо незаконного обігу алкоголю в області.

Дата: 28.09.2023 19:17
Кількість переглядів: 117

Фото без описуФото без описуФото без опису

Виконувач обов’язків голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз провів нараду щодо незаконного обігу алкоголю в області. Участь в нараді взяла перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, які опікуються відповідним питанням.

Рішення про заборону продажу спиртних напоїв на Донеччині було ухвалене ще торік невдовзі після початку повномасштабної війни. Однак, незважаючи на це, незаконні спроби ввезти алкоголь на територію області, є постійно. За інформацією поліції, всього з початку цього року наряди вилучали алкоголь 3419 разів – загалом це більше 438 тис. літрів на суму понад 41 млн грн. Найбільш ефективними у цій боротьбі є блокпости – там поліція спільно з військовиками вилучила понад 124 тис. літрів спиртного, ще 110 тис. літрів вилучили наряди сектору реагування патрульної поліції.

- Чудово розуміємо, що алкоголь – це велика спокуса і багато хто завжди намагатиметься знайти лазівки, щоб обійти правила. Навіть в Америці під час «сухого закону» не вдалося остаточно побороти споживання алкоголю, однак у фронтовій області в час активних бойових дій розпивати спиртні напої – неприпустимо, - зазначив Ігор Мороз. - Поліція вже має напрацьовані методи боротьби з незаконним обігом алкоголю в області, всі керівники військових адміністрацій так само постійно тримають це питання на контролі. Тверезість цивільних та військових – це не проста забаганка, а необхідна умова для успішної оборони. Важливо, щоб кожен усвідомлював свою відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь