НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Донеччині обговорили порядок дій у випадку обмеження або припинення постачання електроенергії.

Дата: 11.10.2023 21:25
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін взяв участь у черговому засіданні Координаційного штабу із оперативного реагування та забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення під час обмеження та/або припинення постачання електричної енергії. Також від Донецької ОДА участь у засіданні штабу взяли представники профільних департаментів.

Протягом засідання були розглянуті питання створення і належного функціонування регіональних координаційних штабів та їх оперативних груп, першочергові заходи, що необхідні для своєчасного і ефективного реагування на можливі надзвичайні ситуації, які пов’язані з обмеженням та/або припиненням постачання електричної енергії на території областей України. Зокрема, говорили про забезпечення публічної безпеки і порядку, посилення захисту та охорони об’єктів критичної інфраструктури, регулювання дорожнього руху під час тривалих відключень енергопостачання, забезпечення безперебійного транспортного сполучення.

Також учасники засідання штабу обговорили питання організації аварійно-рятувальних робіт у випадку обстрілів з боку ворога, інформування населення та організацію роботи пунктів незламності у випадку довгострокового відключення електропостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь