НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Донеччині обговорили порядок дій у випадку обмеження або припинення постачання електроенергії.

Дата: 11.10.2023 21:25
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін взяв участь у черговому засіданні Координаційного штабу із оперативного реагування та забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення під час обмеження та/або припинення постачання електричної енергії. Також від Донецької ОДА участь у засіданні штабу взяли представники профільних департаментів.

Протягом засідання були розглянуті питання створення і належного функціонування регіональних координаційних штабів та їх оперативних груп, першочергові заходи, що необхідні для своєчасного і ефективного реагування на можливі надзвичайні ситуації, які пов’язані з обмеженням та/або припиненням постачання електричної енергії на території областей України. Зокрема, говорили про забезпечення публічної безпеки і порядку, посилення захисту та охорони об’єктів критичної інфраструктури, регулювання дорожнього руху під час тривалих відключень енергопостачання, забезпечення безперебійного транспортного сполучення.

Також учасники засідання штабу обговорили питання організації аварійно-рятувальних робіт у випадку обстрілів з боку ворога, інформування населення та організацію роботи пунктів незламності у випадку довгострокового відключення електропостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь