НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціально незахищені сім’ї Донеччини отримають тверде пальне для проходження зими.

Дата: 15.10.2023 18:30
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Станом на зараз на Донеччині мешкають 12918 соціально незахищених сімей — усі вони отримають тверде пальне в якості гуманітарної допомоги для проходження холодного періоду. Про це на брифінгу сказав виконувач обов’язків голови Донецької ОВА Ігор Мороз.

– На сьогоднішній день вже маємо рішення від наших міжнародних партнерів щодо забезпечення цієї категорії жителів області паливною деревиною, брикетами і пелетами. Ця робота уже проводиться: ми передали потреби, зібрані в громадах, нашим міжнародним партнерам, і вони вже здійснюють закупівлі, — пояснив Ігор Мороз.

Крім того, існує потреба в забезпеченні твердим пальним жителів прифронтових населених пунктів. Для цього з обласного бюджету буде виділена субвенція місцевим бюджетам на відповідну закупівлю.

Відповідно до інформації від 32 громад області, загальна потреба у паливній деревині складає 302,9 кубометрів для забезпечення 77021 домогосподарства на загальну суму 629,7 млн грн.

– Цього року жителі області матимуть додаткові можливості від міжнародних донорів, обласної і місцевих адміністрацій, тож я сподіваюся, що ця зима пройде без якихось екстраординарних ситуацій, — підкреслив Ігор Мороз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь