НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Борги за житлово-комунальні послуги на Донеччині перевищують три мільярди гривень.

Дата: 24.10.2023 15:06
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Напередодні початку опалювального сезону загальна сума дебіторської заборгованості за житлово-комунальні послуги на території Донецької області складає 3 млрд 175,9 млн гривень, з яких борги за теплопостачання - 1 млрд 795,2 млн гривень, повідомила на брифінгу заступниця директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації Лариса Гусева.

"Це настільки величезні суми, що в таких умовах, наші підприємства водо- і теплопостачання докладають героїчних зусиль щоб працювати", - наголосила вона.

Борги перед підприємствами водопостачання та водовідведення складають 628 млн гривень, борги за управління багатоквартирними будинками - 579 млн гривень, а за вивіз побутових відходів - 173,7 млн гривень.

Найбільша заборгованість у Краматорській міській громаді - 1 млрд 73 млн гривень, з яких 643,9 млн гривень - борги за теплопостачання.

Лариса Гусева звернулась до мешканців Донеччини з закликом погашати борги за житлово-комунальні послуги. Вона також розповіла про стан реалізації в області програми "єВідновлення", готовність до зимового періоду, висвітлила інші питання. Повністю відеозапис брифінгу дивіться тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь