НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хмельницька область триває оцінка збитків завданих вибухом російських дронів.

Дата: 26.10.2023 08:47
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Хмельницька область, місто Славута. Триває оцінка збитків, завданих вибухом російських дронів минулої ночі. Шахеди були збиті, але багато будівель зазнали пошкоджень – розбиті вікна, двері, дахи будівель.

Дуже ймовірно, що ціллю для цих дронів була Хмельницька АЕС – ударною хвилею від вибуху розбило вікна, в тому числі і на території АЕС. Станом на зараз відомо, що близько двадцяти місцевих мешканців отримали травми. Їм надано всю необхідну допомогу.

Цей удар у бік АЕС - ще одне нагадування всім нашим партнерам про те, наскільки важливо зміцнювати протиповітряну оборону України і наскільки небезпечно може бути, коли Росія може обходити міжнародні санкції. Багато складових у ударних дронах, які використовують російські терористи, а також у їх ракетах, походять від різних країн, різних компаній, в тому числі західних. Ефективність санкцій проти Росії - це буквально захист від тероризму.

Завтра у мене в графіку засідання Європейської Ради, на рівні лідерів ЄС. Серед інших тем спеціально обговоритиму таке: санкції проти Росії потрібно розширювати та посилювати. Кожен російський удар, особливо такий зухвалий, як той, що цілять на атомні станції та інші критичні об'єкти, є аргументом того, що тиск на державу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь