НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хмельницька область триває оцінка збитків завданих вибухом російських дронів.

Дата: 26.10.2023 08:47
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

Хмельницька область, місто Славута. Триває оцінка збитків, завданих вибухом російських дронів минулої ночі. Шахеди були збиті, але багато будівель зазнали пошкоджень – розбиті вікна, двері, дахи будівель.

Дуже ймовірно, що ціллю для цих дронів була Хмельницька АЕС – ударною хвилею від вибуху розбило вікна, в тому числі і на території АЕС. Станом на зараз відомо, що близько двадцяти місцевих мешканців отримали травми. Їм надано всю необхідну допомогу.

Цей удар у бік АЕС - ще одне нагадування всім нашим партнерам про те, наскільки важливо зміцнювати протиповітряну оборону України і наскільки небезпечно може бути, коли Росія може обходити міжнародні санкції. Багато складових у ударних дронах, які використовують російські терористи, а також у їх ракетах, походять від різних країн, різних компаній, в тому числі західних. Ефективність санкцій проти Росії - це буквально захист від тероризму.

Завтра у мене в графіку засідання Європейської Ради, на рівні лідерів ЄС. Серед інших тем спеціально обговоритиму таке: санкції проти Росії потрібно розширювати та посилювати. Кожен російський удар, особливо такий зухвалий, як той, що цілять на атомні станції та інші критичні об'єкти, є аргументом того, що тиск на державу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь