НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Офіс відновлення та розвитку Донецької області відкрили сьогодні у Дніпрі.

Дата: 02.11.2023 14:32
Кількість переглядів: 169

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З початком повномасштабної війни Дніпро став справжнім хабом як для переселенців з Донеччини, так і для місцевих органів влади, тож не дивно, що Офіс працюватиме саме тут.

Офіс відновлення та розвитку — це платформа для співпраці, яка обʼєднуватиме владу, міжнародні організації, медіа, організації громадського суспільства та бізнес. Його ми створили завдяки підтримці наших міжнародних партнерів: Європейського Союзу, уряду Швеції та Програми розвитку ООН. Офіс стане комунікаційним майданчиком для роботи, перш за все, Регіонального офісу міжнародної співпраці та Координаційної рада з питань стабілізації ситуації на деокупованих територіях області.

Донецька область — одна з чотирьох, де такий проєкт втілюється першочергово. Це яскраве свідчення того, що наші союзники цілком усвідомлюють складність ситуації в нашому регіоні.

Важливо, що сьогодні керівники місцевих військових адміністрацій мали змогу розповісти про особливості своєї роботи та про унікальні потреби своїх громад і районів. Знаю, що ця інформація буде врахована у майбутній співпраці.

Неймовірно порадувало бажання, яке озвучив Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні пан Мартін Оберг: відвідати офіс Донецької облдержадміністрації у звільненому Донецьку ще за часів свого перебування на нинішній посаді. Сподіваюсь, що це нам цілком до снаги, а підтримка наших міжнародних партнерів наближує цей день.

Отримали запевнення у підтримці і від постійного представника ПРООН в Україні пана Яко Сільє. Сподіваюсь, що Програма розвитку ООН продовжить працювати на Донеччині і після того, як поточні проєкти закінчаться.

Дякую всім нашим партнерам, які невтомно працюють над тим, щоб покращити життя тих, хто досі залишається на Донеччині, і тих, хто евакуювався до більш безпечних регіонів України. Дякую також раднику заступника Керівника Офісу Президента України Артему Гусаку за сприяння в організації Офісу відновлення та розвитку.

Працюємо разом для Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь