НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністерство соціальної політики спільно з Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей та Національною соціальною сервісною службою запускають спецпроєкт #ЛюдинаДляЛюдини.

Дата: 03.11.2023 10:16
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

До Дня працівника соціальної сфери, який цього року відзначається 5 листопада, Міністерство соціальної політики спільно з Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей та Національною соціальною сервісною службою запускають спецпроєкт #ЛюдинаДляЛюдини

💌 Ми прагнемо підвищити повагу до професії соціального працівника та надати їй цінності в українському суспільстві, тож від сьогодні ми розпочинаємо збір історій про соціальних працівників, які працюють із дітьми.

📌Якщо вам є, чим поділитися про роботу з дітьми, яка може надихнути інших допомагати, — заповнюйте google-форму за посиланням: https://forms.gle/w8Lq7bGZYY6gG1J68 і розкажіть свою історію. Також будемо раді почути про вашого колегу, друга, знайомого соціального працівника, який є професіоналом своєї справи і працює з душею.

Збір історій триватиме до 20-го листопада, підбивання підсумків кампанії планується на початку грудня 2023 року.

Після завершення кампанії буде обрано 2️⃣0️⃣ найбільш надихаючих розповідей про соціальних працівників.

📎 Героїв історій буде запрошено на зустріч з Міністром соціальної політики Оксаною Жолнович. Крім цього, вони стануть обличчями зовнішньої реклами в усіх областях, що просуватиме цю професію в суспільстві та амбасадорами соціальної сфери у 2024 році.

Приєднуйтесь до ініціативи, адже ми хочемо почути саме вас 🫶🏻

Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей

Національна соціальна сервісна служба України 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь