НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін відвідав Покровську, Мирноградську, Добропільську і Новогродівську громади, де перевірив роботу простих укриттів та пунктів незламності.

Дата: 13.11.2023 19:15
Кількість переглядів: 125

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

"З наближенням зими маємо бути впевнені, що по всій території області є достатня кількість сховищ, а пункти незламності облаштовані всім необхідним для комфортного перебування. Нема сумнівів, що росіяни намагатимуться знову бити по нашій критичній інфраструктурі, тому ми маємо бути готовими до цих викликів", — зазначив Вадим Філашкін.

Всього в Покровському районі функціонують 88 Пунктів незламності.

Крім того, заступник голови ОДА відвідав у Покровську шелтер для евакуйованих осіб із зони бойових дій, де вони перебувають тимчасово. З міста регулярно відправляється єдиний евакуаційний потяг з Донеччини. Сюди централізовано підвозять людей, які вирішили виїхати в інші регіони України, — тут вони отримують першу допомогу.

"З перших днів повномасштабної війни Покровськ перетворився на ключовий транспортний, евакуаційний, гуманітарний хаб області. Приємно бачити, що зараз, коли минуло вже майже два роки роботи в такому режимі, місто не просто тримається, а продовжує покращувати умови для переселенців", — підкреслив Вадим Філашкін.

Робота з евакуації цивільних на Донеччині триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь