НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо долучитись до флешмобу Мінагрополітики «Пишаюсь українськими фермерами» під хештегом #proudofUAfarmers - привітання українських аграріїв з Днем працівників сільського господарства.

Дата: 15.11.2023 09:58
Кількість переглядів: 137

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Запрошуємо долучитись до флешмобу Мінагрополітики «Пишаюсь українськими фермерами» під хештегом #proudofUAfarmers - привітання українських аграріїв з Днем працівників сільського господарства, який буде 19 листопада. Плануємо розпочати “шквал”вітань вже з 15.11.2023.

Хочемо таким чином підтримати наших аграріїв на всеукраїнському рівні. А також нагадати суспільству, що наша продовольча безпека напряму залежить від цих працьовитих і відданих своїй справі людей.

Є безліч історій і відео, коли мужність і сміливість аграрія викликає захоплення і гордощі. Вибухи, пожежі, заміновані поля: у таких умовах працюють наші с/г працівники. Від малого до великого фермера. Для них - це висока відповідальність перед українським народом.

Праця українських аграріїв колосальна, вона має бути визнана і поцінована. Будемо вдячні за кожне добре слово.

Запускаємо в соцмережах кампанію «Пишаюсь українськими фермерами» під хештегом #proudofUAfarmers . Просимо використовувати його під вашими постами з вітаннями, з фото чи відео.

Також пропонуємо пакет тематичних візуалів для соцмереж, які ви можете використовувати. https://drive.google.com/.../1r04UoVdIdjoefEZ2scZ6ZtCJxGe...

Будемо щиро вдячні кожному, хто долучиться до флешмобу, наша мета залучити до цієї кампанії вдячності якомога більше відомих особистостей, міжнародних партнерів, друзів, колег.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь