НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наявність та якість теплопостачання прямо залежить від своєчасної оплати.

Дата: 16.11.2023 09:18
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Шановні мешканці!

Нарешті вирішені всі проблемні питання, що заважали початку опалювального періоду в селищі Новодонецьке.

Незважаючи на повну готовність котелень, відсутність вугілля унеможливила їх запуск.

Обладнання системи теплопостачання є застарілим, має високу ступінь фізичного зносу, низький коефіцієнт корисної дії, що призводить до невиправданого, вкрай високого споживання вугільного палива.

Ситуація складалася роками, комунальне підприємство "Добро", що обслуговує системи теплопостачання трьох громад ( Добропільської, Білозерської та Новодонецької) має многомільйонні борги за спожите паливо минулих сезонів.

Наслідком цього була категорична відмова постачальників вугілля надавати паливо без передплати враховуючи погашення попередньої заборгованості.

Завдяки безпрецедентній фінансовій та організаційній допомозі керівництва Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації та в результаті тривалих перемовин начальників Добропільської, Білозерської та Новодонецької військових адміністрацій з керівництвом вугледобувних підприємств 15 листопада 2023 року було остаточно вирішено питання постачання вугілля та складено відповідну угоду.

Розпочато технологічний процес запуску обладнання котелень. Остаточною датою повного запуску системи теплопостачання визначено

17 листопада 2023 року.

Враховуючи вкрай важку ситуацію з закупівлею вугільного палива звертаємось з проханням своєчасної оплати послуги теплопостачання та погашення існуючої заборгованості.

Так, за сезон 2022- 2023 років рівень оплати становив лише близько 59% , тому звертаємо Вашу увагу на те, що наявність та якість теплопостачання прямо залежить від своєчасної оплати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь