НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відзначаємо День працівників радіо, телебачення і зв’язку.

Дата: 16.11.2023 15:13
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

99 років тому у Харкові вперше в ефір вийшла програма Українського радіо. А тепер у цей день ми відзначаємо День працівників радіо, телебачення і зв’язку.

Неможливо переоцінити роль, яку телебачення і радіо відіграють у сучасному світі. Навіть люди, які переважно сидять в інтернеті і стверджують, що «не дивляться телевізор», все одно в підсумку дізнаються новини з тих самих джерел.

Аудіовізуальні медіа мають велику силу — і велику відповідальність. Особливо зараз, коли кожен українець є потенційною мішенню для величезної російської пропагандистської машини.

Дорогі працівники радіо, телебачення і зв’язку! Нехай кожен ваш матеріал нестиме користь українському народові і українській державі! Використовуйте свій талант заради суспільного блага — разом ми здобудемо перемогу і розбудуємо вільну Україну, де процвітатиме свобода слова і не буде розгулу брехні.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь