НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з днем місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2023 10:04
Кількість переглядів: 92

 

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати. Прийміть щирі та сповнені поваги вітання із професійним святом –

Днем місцевого самоврядування.

Ми живемо в непростий час і сьогодні кожному з вас доводиться не лише виконувати свої безпосередні обов’язки, а й допомагати військовим, переселенцям, займатися волонтерством . Ви завжди поряд, я відчуваю вашу допомогу та підтримку. За що щиро вдячний усім і кожному.

На жаль, повномасштабна війна змінила багато наших планів на розбудову громади. Але й у воєнний час наша громада змінюється і вірю, що настануть часи, коли ми зможемо працювати на повну потужність.

Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і добробуту українського народу.

Міцного здоров’я вам, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні. Миру усім нам та довгоочікуваної Перемоги.

З повагою начальник Новодонецької селищної військової адміністрації

Юрій Люлька.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь