НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдвяний час - це час, коли трапляються дива та здійснюються мрії.

Дата: 22.12.2023 11:12
Кількість переглядів: 178

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Різдвяний час - це час, коли трапляються дива та здійснюються мрії. Це той час, який кожен з нас хоче провести в колі сім'ї, близьких та рідних людей.

Усі ми чекаємо свят та подарунків, але ще більшої радості приносять добрі справи та подарунки, якими ми можемо потішити інших. З метою підтримки бойового духу, сили та мужності Захисників України, у Новодонецькій громаді пройшла акція "Малюнок для ЗСУ". В акції взяли участь 96 дітей, які власноруч створили прекрасні різдвяні малюнки, листівки, обереги,чарівних янголяток, вкладаючи в них своє тепло і любов для наших Воїнів, охоронців нашого миру та спокою, з побажаннями Щасливого Різдва та Переможного нового року! Усі роботи дітей буде передано військовим. А авторів цих робіт, активних талановитих дітей, було нагороджено подаруночками за участь в акції. Допомогу з подарунками надав Таємний Санта ( БО "СЛОТС СІТІ ФАУНДЕЙШН".

Інформаційна підтримка Таємного Санти від БФ «Юлині Бабусі»).

Подарунки Таємного Санти від найкращих людей України - це добрі, щирі та небайдужі благодійники, які хотіли зробити щось приємне для наших маленьких митців.

Дітки з рук Святого Миколая отримали набори Lego, солодкі пакуночки та подарунок - сюрприз, який діти діставали з чарівного мішка Миколая.

У такий складний час дуже важливо робити добрі справи та гарні вчинки, які обов'язково повернуться до кожного сторицею. "...Поспішайте творити добро" - писав класик української літератури Олександр Довженко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь