НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдвяний час - це час, коли трапляються дива та здійснюються мрії.

Дата: 22.12.2023 11:12
Кількість переглядів: 119

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Різдвяний час - це час, коли трапляються дива та здійснюються мрії. Це той час, який кожен з нас хоче провести в колі сім'ї, близьких та рідних людей.

Усі ми чекаємо свят та подарунків, але ще більшої радості приносять добрі справи та подарунки, якими ми можемо потішити інших. З метою підтримки бойового духу, сили та мужності Захисників України, у Новодонецькій громаді пройшла акція "Малюнок для ЗСУ". В акції взяли участь 96 дітей, які власноруч створили прекрасні різдвяні малюнки, листівки, обереги,чарівних янголяток, вкладаючи в них своє тепло і любов для наших Воїнів, охоронців нашого миру та спокою, з побажаннями Щасливого Різдва та Переможного нового року! Усі роботи дітей буде передано військовим. А авторів цих робіт, активних талановитих дітей, було нагороджено подаруночками за участь в акції. Допомогу з подарунками надав Таємний Санта ( БО "СЛОТС СІТІ ФАУНДЕЙШН".

Інформаційна підтримка Таємного Санти від БФ «Юлині Бабусі»).

Подарунки Таємного Санти від найкращих людей України - це добрі, щирі та небайдужі благодійники, які хотіли зробити щось приємне для наших маленьких митців.

Дітки з рук Святого Миколая отримали набори Lego, солодкі пакуночки та подарунок - сюрприз, який діти діставали з чарівного мішка Миколая.

У такий складний час дуже важливо робити добрі справи та гарні вчинки, які обов'язково повернуться до кожного сторицею. "...Поспішайте творити добро" - писав класик української літератури Олександр Довженко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь