НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запитання щодо субсидій.

Дата: 29.12.2023 13:34
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

#Запитували_відповідаємо

#субсидії_та_пільги

📙 Я проживаю в будинку, у якому у зв'язку з бойовими діями не надається послуга з теплопостачання, тому для опалення я використовую побутові електроприлади. Чи можу я звернутися за призначенням житлової субсидії на послугу з електричного опалення?

Так, можете за певних умов.

📙 Якщо в установленому порядку здійснено відключення споживачів від централізованого опалення (теплопостачання) і громадяни для обігріву приміщень використовують побутові електроприлади, для розрахунку розміру житлових субсидій в опалювальний сезон застосовуються соціальні нормативи на комунальну послугу з постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення.

Призначення житлової субсидії в такому випадку здійснюється на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства/фактичного місця проживання особи та акта обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж щодо їх відповідності вимогам нормативно правових актів, що проведені організаціями, які здійснюють обслуговування таких мереж.

📙 Як подати заяву про призначення житлової субсидії чи пільги на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua https://t1p.de/fs2ar.

🌐 Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:

сайті — https://www.pfu.gov.ua/dn,

фейсбук-сторінці — https://www.facebook.com/dn.pfy,

телеграм-каналі — https://t.me/PensFond_dn,

ютуб-каналі — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn,

інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn,

TikTok — https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn.

ℹ За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь