НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з призначенням на посаду голови Донецької обласної державної адміністрації,начальника Донецької обласної військової адміністрації!

Дата: 28.12.2023 17:36
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Шановний Вадиме Сергійовичу!

Від щирого серця вітаємо Вас з призначенням на посаду голови Донецької обласної державної адміністрації, начальника Донецької обласної військової адміністрації!

Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень у розвитку Донеччини.Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності, хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Нехай Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

З повагою Новодонецька селищна військова адміністрація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь