НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добрі справи, які роблять звичайні люди для інших людей, створюють святковий настрій та змушують повірити у диво.

Дата: 01.01.2024 11:50
Кількість переглядів: 74

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Грудень та січень - найочікуваніші дітьми святкові місяці року, коли всі сповнені вірою в добро, казку, диво... Це той чарівний час, коли можна мріяти, фантазувати, уявляти та отримувати подарунки. І дуже добре, коли є можливість щось подарувати дітям, підтримавши тим самим їх віру в краще та святковий настрій.

Наприкінці листопада у соціальних мережах з'явився допис Благодійного фонду "Юлині бабусі" щодо Таємного Санти для діток з прифронтових територій. Відчути себе справжнім чарівником зміг кожен, хто долучився до участі в акції.

Для діток Новодонецької територіальної громади Донецької області Таємним Сантою стали Люди з різних куточків України, які надіслали велику кількість солодощів, ігрових наборів, канцелярського приладдя, наборів для творчості, м'яких іграшок, одягу тощо.

Подарунками від Таємного Санти було нагороджено учасників акції "Малюнок для ЗСУ" (96 дітей), учасників ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (60 дітей). Також гостинці від Таємного Санти було передано багатодітним родинам, у яких виховується четверо та більше дітей.

Усі залишились задоволеними та радісними.

Такі добрі справи, які роблять звичайні люди для інших людей, створюють святковий настрій та змушують повірити у диво.

У черговий раз пересвідчуєшся, що українці - найкращі люди, добрі, щедрі, сповнені співчуття та бажання допомогти іншим. Дякуємо організаторам Таємного Санти та всім, хто долучився до створення свята дітям з прифронтових територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь