НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Постраждалі від війни господарства безкоштовно отримають насіння овочів для весняної посівної, — інформують у Комітет аграрної та земельної політики Верховної Ради.

Дата: 05.01.2024 14:21
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Такий проект другий рік поспіль реалізовує Програма USAID АГРО у межах Ініціативи «Стійкість сільського господарства» (АГРІ-Україна).

Подальший розподіл і доставку насіння забезпечить Всеукраїнська асоціація громад. Насіння овочів отримають не лише мешканці деокупованих та прифронтових громад, а й вимушені переселенці, а також представники соціально вразливих верств населення (багатодітні сім’ї, малозабезпечені тощо), які мають присадибні ділянки.

Розподіл насіння здійснюватиметься через сільські та селищні ради. До 15 січня 2024 року органи місцевої влади у громадах визначать ряд таких домогосподарств. Із 16 січня до 15 лютого очільники громад подадуть заявки на насіння через сайт Всеукраїнської асоціації громад.

За лютий-березень Всеукраїнська асоціація громад доставить посівний матеріал до сільських і селищних рад.

📲 Деталі: https://www.rada.gov.ua/news/news_kom/245358.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь