НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція есе #УкраїнаСоборна!

Дата: 15.01.2024 09:49
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

22 січня 2024 року країна відзначає 105 років підписання Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що об'єднав схід та захід України і 104 річницю Соборності України. Цей визначний момент нашої історії символізує не лише політичне з'єднання, але й єднання двох сердець, які б'ються в ритмі єдності.

З нагоди Дня Соборності України Донецький обласний краєзнавчий музей пропонує долучитися до культурно-мистецької акції есе #УкраїнаСоборна.

Запрошуємо всіх українців взяти участь та написати невелике есе на тему «Соборність для мене – це …» (1 сторінка або більше за бажанням) і надішліть у електронному вигляді на пошту музею donetskregionalmuseum@gmail.com до 19 січня із зазначенням автора (ім’я, прізвище, вік та інші відомості).

Ваші роботи можуть стати основою для подальших публікацій історичних фактів і приватних архівів.

Отримані матеріали будуть опубліковані на сайті Донецького обласного краєзнавчого музею (https://muzey-dokm.pp.ua/) та на їх сторінці у Facebook (https://www.facebook.com/dokmuseum).

За інформацією Управління культури і туризму облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь