НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Краматорському районі розпочалась реалізація проєкту з надання спеціалізованих евакуаційних послуг.

Дата: 21.01.2024 16:18
Кількість переглядів: 122

Фото без описуФото без описуФото без опису

Проєкт реалізується Міжнародним Благодійним Фондом«ДЕНЬ ЗА ДНЕМ», KIWI KARE та Благодійним Фондом «Всі поруч». В межах проєкту за допомогою спеціалізованого автомобіля буде здійснюватись якісна та комфортна евакуація тяжкохворих і маломобільних людей та їх родин. Перевезення вищезазначених осіб буде здійснюватись командою Благодійного Фонду «Всі поруч».

Загалом проєктом передбачається запуск понад 10 евакуаційних автомобілів в різних регіонах України. Проте старт проєкту розпочинається саме з Донецької області.

Сьогодні голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та його перший заступник Вікторія Набокова обговорили з ініціаторами проєкту алгоритм його реалізації та подальшу співпрацю громад Краматорського району з БФ «Всі поруч».

Даний вид евакуації спрямований на надання своєчасної медичної допомоги маломобільним та тяжкохворим людям, безпосередньо через проведення евакуаційних заходів на спеціально обладнаній автівці. Послуги з перевезення будуть надаватися безоплатно, проте за попереднім зверненням до БФ «Всі поруч».

Ця ініціатива є вкрай важливою, адже безпекова ситуація в громадах Краматорського району є дуже складною і через постійні ворожі обстріли в першу чергу страждають люди. Старт проєкту став дуже доречним, наразі отримана заявка щодо евакуації родини з Іллінівської громади. Ця родина потребує саме такої евакуації, адже до її складу входять 3 неповнолітніх дітей та молода людина з інвалідністю.

Вкотре зазначаємо, що партнерство між громадським сектором та владою в умовах воєнного стану є важливою складовою розв'язання багатьох цивільних питань. Дякуємо кожному за небайдужість та готовність допомагати своїм землякам.

Детальніше про проєкт можна дізнатись на сторінці Благодійний Фонд Всі Поруч


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь