НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

686 учнів Донеччини вже отримали ноутбуки для навчання від Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців.

Дата: 24.01.2024 14:40
Кількість переглядів: 113

Фото без описуФото без опису

Сьогодні спільно з Головою офісу УВКБ ООН у Дніпрі Октавіан Мохореа передав головам місцевих військових адміністрацій чергові сертифікати на ноутбуки, які поїдуть до дітей: 60 для Слов’янської громади, 47 для Костянтинівської, 30 для Бахмутської, 23 для Лиманської і 16 для Очеретинської. Ще 510 ноутбуків від УВКБ ООН отримають діти 34 громад області.

Крім того, четверо дітей змогли бути присутніми на урочистій передачі сертифікатів і отримали ноутбуки особисто. Був дуже зворушений, що дітлахи також підготували для нас із паном Мохореа символічні подарунки.

Вже другий рік наші діти змушені відвідувати заняття у школах дистанційно — це шкодить розвитку соціальних зв’язків, тому дуже важливо, щоб у них була змога зв’язуватися одне з одним хоча б віртуально. Ноутбуки у цьому допоможуть.

Дякую пану Октавіану Мохореа та всій команді УВКБ ООН за постійну допомогу Донеччині, яка почалася задовго до 2022 року. Впевнений, що колись ми зможемо допомогти і дітям у вільному українському Донецьку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь