НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ПРЯМОМУ ЗВ'ЯЗКУ З МЕШКАНЦЯМИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Дата: 31.01.2024 13:28
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

#ПФУ_Донеччини

🔖 Керівництво Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області постійно перебуває на прямому зв'язку з мешканцями Донецької області. Щотижня проводяться прямі телефонні лінії, які допомагають оперативно реагувати на звернення та вирішувати важливі для громадян питання.

☎️ Протягом січня керівництвом Головного управління проведено 7 прямих телефонних ліній, під час яких консультативно-правову допомогу отримали 37 громадян.

Питання, з якими зверталися громадяни до фахівців Головного управління, здебільшого стосувалися призначення пенсійних виплат за віком, індексації пенсій, перерахунку пенсійних виплат для працюючих пенсіонерів, змін до порядку призначення житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг, добровільної участі в системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування тощо.

🌐 Додзвонювачам надано практичні поради щодо вирішення всіх проблемних питань, за необхідності здійснено залучення фахівців профільних підрозділів та нагадано про можливість зручної комунікації з органами Пенсійного фонду через вебпортал е-послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.

👉 Більше новин та актуальної інформації – на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: сайт — https://www.pfu.gov.ua/dn, фейсбук-сторінка — https://www.facebook.com/dn.pfy, телеграм-канал — https://t.me/PensFond_dn, ютуб-канал — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn, інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn, TikTok — https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь