НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації Донецької області, районній

Дата: 01.02.2024 09:12
Кількість переглядів: 99

Фото без описуФото без опису

Під час якого розглянуто наступні питання:

1. Про плани та організацію роботи Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації Донецької області, районній військовій адміністрації на 2024 рік.

2. Про організацію та забезпечення реалізації територіальними громадами району питань ветеранської політики згідно із методичними рекомендаціями, затвердженими наказом Міністерства у справах ветеранів України від 11 жовтня 2023 року № 250.

3. Про організацію роботи, актуальні питання та шляхи їх реалізації місцевими радами з питань ВПО територіальних громад Краматорського району.

Нагадуємо, що в червні 2023 року в районі утворено Координаційний центр підтримки цивільного населення при Краматорській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації, до складу якого увійшли посадові особи структурних підрозділів Краматорської районної державної адміністрації, представники територіальних громад району, Краматорського РУ ГУ ДСНС, ГУ Національної поліції у Донецькій області, Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Слід зазначити, що завдяки роботі Координаційного центру поставлені завдання успішно виконані: щодо реалізації питань щодо проведення заходів до різдвяних та новорічних свят для дітей Краматорського району, освітні питання, питання оздоровлення дітей, питання забезпечення соціального захисту громадян району, а також питання психічного здоров’я та психосоціальної підтримки мешканців територіальних громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь