НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці служби зайнятості провели виїзний захід у с. Іверське.

Дата: 01.02.2024 17:24
Кількість переглядів: 91

Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 1 лютого, мобільний центр зайнятості працював у с.Іверське Новодонецької територіальної громади Краматорського району.

Місцевим мешканцям були надані індивідуальні консультації з працевлаштування, профнавчання та навчання за ваучерами, започаткування та розвитку бізнесу. Як результат, 10 учасників заходу визначилися з професіями, за якими мають намір навчатися, також була досягнута домовленість про співбесіду 5 жителів громади.

У запровадженні підприємницької діяльності виявили зацікавленість 5 жителів селища. Усі отримали детальну інформацію про умови участі у грантовій програмі «Власна справа» та підготовку бізнес-плану. Місцевий підприємець Микола Гаврик планує подаватися на грант для розширення власного бізнесу.

Також представникам роботодавців було запропоновано взяти участь в інших державних програмах фінансовової підтримки, які надаються при працевлаштуванні безробітних громадян.

Під час виїзного заходу була проведена робоча зустріч з головою Іверського старостинського округу Євгеном Маршуком. Були визначені необхідні обсяги залучення мешканців громади до виконання суспільно корисних робіт з розвантаження гуманітарної допомоги для селян.

Робота щодо підвищення рівня поінформованості мешканців Донеччини про послуги та сучасні можливості служби зайнятості триває.

За інформацією Донецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь