НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Презентація методичних рекомендацій щодо поводження із постраждалими від сексуального насильства внаслідок воєнної агресії рф в Україні під час проведення стабілізаційних заходів та слідчих дій».

Дата: 04.02.2024 11:34
Кількість переглядів: 74

Фото без описуФото без опису

 

В рамках проєкту «Вистоїмо разом:вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною», який виконує Український Жіночий Фонд у партнерстві з громадською організацією «Ла Страда-Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й апарату Уповноваженої з питань гендерної політики 02 .02.2024 року в офлайн і онлайн форматі відбувся регіональний захід «Презентація методичних рекомендацій щодо поводження із постраждалими від сексуального насильства внаслідок воєнної агресії рф в Україні під час проведення стабілізаційних заходів та слідчих дій».

В заході взяли участь представники профільних структур з Дніпропетровської, Донецької, Сумської та Кіровоградської областей. Кожна з областей поділилася своїми напрацюваннями щодо організації роботи із постраждалими від сексуального насильства внаслідок воєнної агресії рф в Україні, фіксації даних злочинів, забезпечення співпраці з громадськими організаціями, які опікуються даними питаннями.

В заході взяли участь: в онлайн форматі - перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова, в онлайн - начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Міляновська, а також представники структурних підрозділів територіальних громад Краматорського району до компетенції, яких належать питання запобігання та протидії домашньому насильству та/ або насильству за ознакою статі.

Начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Міляновська долучилася до участі у заході в Офісі відновлення та розвитку Донецької області в м. Дніпро. За сприянням організаторів заходу кожна територіальна громада району отримає друкований посібник методичних рекомендацій, що дають відповіді на низку важливих питань, розуміння яких допоможе забезпечити ефективну протидію викликам, з якими зіткнулися українки та українці з 2014 року, від початку війни росії проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь