НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники органів місцевого самоврядування та закладів освіти Новодонецької громади взяли участь у тренінгу Благодійної організації The HALO Trust (The HALO Trust в Україні) «Навчання щодо ризиків, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами».

Дата: 05.02.2024 14:47
Кількість переглядів: 95

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Метою курсу є підготовка кваліфікованих інструкторів, які проводитимуть навчання щодо ризиків від ВНП з населенням. Така інформаційно-роз’яснювальна робота є важливою, адже ці знання поступово змінюють сприйняття та формують безпечну поведінку.

Курси проходили за програмою, роозробленою відповідно до вимог Закону України «Про протимінну діяльність в Україні» та Міжнародних стандартів протимінної діяльності (IMAS).

Нагадаємо, що The HALO Trust є найбільшим оператором гуманітарного розмінування в Україні та світі.

Учасники курсу отримали необхідні знання та інструменти ефективного донесення інформації, що у подальшому сприятиме зміні поведінки населення. Також навчили проводити навчальні сесії та виступати на публіці, що допоможе реалізувати активну громадську позицію у сфері навчання щодо ризиків, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь