НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Господарства з виробництва молока отримують гуманітарну допомогу від Швейцарії — збір запитів триває.

Дата: 09.02.2024 13:13
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

З метою забезпечення продовольчої безпеки в Україні та покращення доступу до якісних та безпечних молочних продуктів Швейцарія вже третій рік надає гуманітарну допомогу виробникам молока у найбільш постраждалих областях.

Гуманітарний проєкт «UKRAINE: emergency dairy inputs» реалізується на запит Мінагрополітики у взаємодії з Асоціацією виробників молока України, міжнародним благодійним фондом #SaveUA та Держпродспоживслужбою за координації з Посольством Швейцарії в Україні.

❗Реципієнтами швейцарського гуманітарного проєкту стали 6️⃣ виробників молока Донецької області.

Господарства, які ще не одержували гуманітарну допомогу в Донецькій області від Швейцарії за весь період реалізації проєкту, можуть подати такий запит.

▶️ Реєстраційна форма доступна за посиланням: https://forms.gle/kVyGboHzStjEtTLUA.

🔴 Для одержання гуманітарної допомоги зацікавлені виробники молока мають заповнити реєстраційну форму до 1️⃣9️⃣ лютого 2024 року включно та одержати на вказану ними електронну адресу підтвердження запиту від проєкту.

Важливою умовою для участі у проєкті є державна реєстрація потужностей з виробництва молока від корів згідно з законодавством. До уваги братимуться запити від заявників, які не здійснюють господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях, території РФ чи Республіки Білорусь та не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства.

🔴 Друга фаза фінансованого Швейцарією проєкту гуманітарної допомоги триватиме до 3️⃣1️⃣ травня 2024 року.

Виробники молока мають можливість отримати засоби для миття та дезінфекції доїльного обладнання, перед- та післядоїльної обробки вимені, серветки для гігієни вимені, рукавички, реактиви для виявлення прихованих форм маститів, дезінфектанти для тваринницьких приміщень тощо, що повністю задовольнить тримісячну потребу.

⚠️ Короткострокова підтримка не лише поліпшить доступ фермерів до критичних виробничих засобів, а й сприятиме дотриманню гігієнічних стандартів у первинному виробництві молока. Належна гігієна доїння забезпечує здоров’я та благополуччя тварин і має прямий вплив на безпечність молочних продуктів, а, отже, і на здоров’я споживачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь