НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося перше засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Новодонецькій селищній раді.

Дата: 16.02.2024 14:38
Кількість переглядів: 157

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

16 лютого 2024 року відбулося перше засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Новодонецькій селищній раді.

Координаційна рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності (далі – Координаційна рада) - є постійно діючим консультативно-дорадчим органом з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної  та громадянської ідентичності
та сприянню координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Новодонецької селищної територіальної громади.

Зі вступним словом засідання відкрив голова Координаційної ради - заступник голови Новодонецької селищної військової адміністрації Микола Дзюба. Микола Миколайович  ознайомив присутніх зі складом Координаційної ради та порядком денним засідання Координаційної ради.

Василь Воронцов, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Новодонецької селищної ради ознайомив членів ради з положенням Координаційної ради, завданнями, обовʼязками та правами Координаційної ради.

Майя Ключова - заступник голови Координаційної ради, заступник директора з НВР ОЗЗСО Новодонецької селищної ради ознайомила присутніх про план роботи Координаційної ради на 2024 рік.

Члени Координаційної ради: директор ЗЗСО №16 Новодонецької селищної ради Жанна Воронова, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Новодонецької селищної ради Тетяна Катюшина та спеціаліст відділу Олена Гончарова в своїх доповідях, ще раз нагадали, що мова - є важливою сферою впливу на національну свідомість, духовним стержнем нації та важливість її використання в усіх сферах життя.
Тетяна Іванівна зауважила, що патріотичне виховання здобувачів освіти стає пріоритетним напрямком в національній системі освіти.
Олена Володимирівна розповіла про напрямки реалізації державної політики у сфері утвердження української
національної та громадянської ідентичності в закладах культури Новодонецької селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь