НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території Новодонецької селищної територіальної громади Краматорського району триває інформаційно-роз'яснювальна робота з населенням.

Дата: 05.03.2024 08:44
Кількість переглядів: 86

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Безпека громадян для фахівців ДСНС завжди передусім. Саме тому, рятувальники проводять регулярну просвітницьку роботу з населенням, щоб не давати їм забувати про власну безпеку і тим самим попередити можливі надзвичайні ситуації. Як приклад, рятувальники Краматорського РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області провели роз’яснювальну роботу з населенням с. Степанівка. В першу чергу, нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті та алгоритм дій в разі виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. Також присутнім нагадали, що пожежу легше приборкати ще на початковій стадії, скориставшись первинними засобами пожежогасіння. Аби вся інформація закарбувалась у пам'яті, слухачам вручили листівки, де прописані всі основні правила безпеки.

Щиро сподіваємось, що нашим громадянам не знадобляться в реальному житті ці правила. Але не забувайте, що ваша безпека – лише у ваших руках!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь