НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території Новодонецької селищної територіальної громади Краматорського району триває інформаційно-роз'яснювальна робота з населенням.

Дата: 05.03.2024 08:44
Кількість переглядів: 66

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Безпека громадян для фахівців ДСНС завжди передусім. Саме тому, рятувальники проводять регулярну просвітницьку роботу з населенням, щоб не давати їм забувати про власну безпеку і тим самим попередити можливі надзвичайні ситуації. Як приклад, рятувальники Краматорського РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області провели роз’яснювальну роботу з населенням с. Степанівка. В першу чергу, нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті та алгоритм дій в разі виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. Також присутнім нагадали, що пожежу легше приборкати ще на початковій стадії, скориставшись первинними засобами пожежогасіння. Аби вся інформація закарбувалась у пам'яті, слухачам вручили листівки, де прописані всі основні правила безпеки.

Щиро сподіваємось, що нашим громадянам не знадобляться в реальному житті ці правила. Але не забувайте, що ваша безпека – лише у ваших руках!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь