НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка внутрішньо переміщених осіб з Донецької області.

Дата: 05.03.2024 08:48
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

На сьогодні для підтримки внутрішньо переміщених осіб в 17 більш безпечних областях України працює 71 гуманітарний штаб/центр/хаб (оновлений перелік додається).

В таких локаціях евакуйовані мешканці Донецької області можуть отримати широкий спектр послуг: надання консультацій із соціальних та інших юридичних питань, психологічну та гуманітарну допомогу, соціальну та психологічну адаптацію для дітей та молоді, надання медичних послуг та консультацій, сприяння у працевлаштуванні ВПО, покращення цифрової грамотності, співпраця з підприємцями та допомога релокованому бізнесу.

Організовується проведення культурних, освітніх, навчальних та мотиваційних заходів, заходів щодо адаптації внутрішньо переміщених громадян у приймаючих громадах (інтеграція ВПО), заходів з реалізації соціальних проєктів, проведення тренінгів для персоналу гуманітарних центрів тощо.

https://dn.gov.ua/.../visti-z-gumanitarnih-shtabiv.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь