НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Частина переселенців, які мають право на продовження виплати допомоги для ВПО додатково ще на 6 місяців, сьогодні отримають гроші за березень.

Дата: 16.03.2024 09:24
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Нагадуємо, що автоматично, без додаткового звернення, продовжено виплати людям, які втратили працездатність: пенсіонерам, людям з інвалідністю 1 та 2 груп, тяжкохворим дітям, дітям, які стали сиротами або позбавленим батьківського піклування, а також батькам-вихователям і прийомним батькам.

❗️ 15 березня кошти надійдуть на рахунки цим ВПО. Загалом 671 тисячі людей вже спрямовано 1,4 млрд грн.

Якщо ви належите до цих категорій і не отримали виплат – зверніться, будь ласка, до найближчого ЦНАПу або органу соцзахисту із заявою на призначення виплати.

Ще частина ВПО отримає виплати після подання нових заяв на виплату. Допомога на проживання ще на 6 місяців для них здійснюється, якщо середній дохід на особу в такій родині менший за 9 444 грн.

Наразі органи соціального захисту отримали 91,4 тис. заяв. Близько 66% заяв вже опрацьовані, ще 34% заяв – знаходяться в роботі.

Тому нарахування коштів для тих ВПО, які мають право на продовження виплат після подання заяви, відбудеться 21 і 28 березня.

Отже, якщо ви подали заяву на продовження виплати, кошти будуть зараховані вам до кінця місяця.

❗️ Звертаємо увагу тих, хто ще не встиг подати заяву на перепризначення виплати: ви досі можете це зробити. Мінсоцполітики ініціювало продовження терміну подачі заяв до 30 квітня. Це означає, що подавши заяву навіть у квітні, людина отримає гроші за березень і квітень включно. Якщо заява буде надана з 1 травня, то допомога буде призначатись з місяця звернення.

Більше деталей – у нашому релізі на сайті: https://www.msp.gov.ua/news/23594.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь