НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сім’я — найкраще місце для зростання дитини. Запрошуємо громади долучитися до проєкту розвитку патронатного виховання — послуга, яка рятує дітей від інтернатів.

Дата: 24.03.2024 14:19
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Коли батьки дитини потрапляють в складні життєві обставини і дитину доводиться вилучати з сім’ї, на допомогу приходять патронатні вихователі. Поки дитина перебуває під їхнім професійним наглядом, з біологічними батьками працюють соціальні служби або їй шукають нову родину.

Щоби розвивати послугу патронатного виховання в Україні, разом із UNICEF Ukraine та Partnership for Every Child / Кожній дитині ми запускаємо проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».

💡 Завдяки йому ми плануємо вдвічі збільшити кількість патронатних сімей в Україні. Та передусім — підвищити професійні компетенції патронатних вихователів та їхніх помічників і поліпшити механізми надання послуги для громад. Адже доглядати дітей, які перебувають у стресовій ситуації, — це професія.

📅 До 25 березня ми запрошуємо громади, що хочуть долучитися до проєкту, взяти участь у конкурсному відборі. Для цього потрібно заповнити заявку: https://bit.ly/49Xe9FA

Приєднуйтеся! Разом із партнерами ми допоможемо вам із:

📍 підтримкою місцевих спеціалістів;

📍 популяризацією патронату і розвитком сімейних форм виховання,

📍 матеріальною, інформаційною, консультаційною підтримкою;

📍 підвищенням професійної компетентності спеціалістів соцслужб тощо.

ℹ️ Проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» виконується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Національною соціальною сервісною службою України, Координаційним центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь